Zoeken
Favorieten
Region
Region (be)
Producten
Bedrijf
Uitgelicht
Contactpersoon
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Kabelinvoersystemen

Flexibel systeem met op elkaar afgestemde componenten

8 eingeführte Hateflex Spiralschläuche in einer Einbaugrafik
De nieuwe afdichtingspakking met scharnierende rubberen huls HSI150 KMA overtuigt vooral door zijn eenvoud. Dankzij de innovatieve rubberen vouwtechniek aan de buitenkant van het gebouw zijn er geen extra leidingaansluitingen nodig. Dit maakt een eenvoudige installatie mogelijk door de lege buizen zonder gereedschap in te brengen.

De gedefinieerde insteekdiepte tot aan de aanslag in de rubberen mantel zorgt voor een stabiel ondersteunde lege buisverbinding. Hierdoor worden zettingen in de grond of andere krachten gemakkelijk gecompenseerd.

Aan de binnenkant van het gebouw zorgt de drukdichte afsluitkap voor een gas- en waterdichte kabeldoorvoer, ook nadat de lege buisverbinding is gemaakt. Zodra de kabel is ingevoerd, kunnen verschillende systeemafdichtingen worden gebruikt.

Maar het afdichtingspakket is slechts één onderdeel van het kabeldoorvoersysteem. Om ervoor te zorgen dat stroom en gegevens op een beschermde manier stromen, zijn de afzonderlijke componenten - kabelbeschermingsdoorvoer, installatiedeel, aansluit- en afsluitmoffen - perfect op elkaar afgestemd. Hauff-Technik biedt voor elke belasting en toepassing een individueel combineerbaar kabelinvoersysteem.
Lees meer over de kabeldoorvoersystemen op onze nieuwspagina voor de industrie.